Kraak en Smaak

Kraak en Smaak boeken

Kraak en Smaak boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Kraak en Smaak

Als Kraak en Smaak in de zaal is, houdt het publiek de voeten in de regel niet meer stil op de vloer. De combinatie van live muzikanten met de Kraak en Smaak beats is ongeëvenaard en we kunnen met een gerust hart de garantie afgeven dat er uitbundig gedanst zal worden!

De wereldberoemde Amerikaanse blogger Perez Hilton schreef er al over: ‘One of the hottest groups around! Kraak en Smaak are fucking amazing!!’ Nationaal en internationaal heeft deze live-danceband een uitmuntende reputatie opgebouwd met hun sprankelende shows. De combinatie van dance met funk en soul, hun grootste hits en een aantal bijzondere remixen voorzien van een lekker ‘Kraak en Smaak sausje’ zijn de ingrediënten van een explosieve set en zorgen ervoor dat het publiek waar ook ter wereld helemaal los gaat tijdens de optredens. Dé dance-sensatie op club, festival en corporate event! 

Kraak en Smaak boeken? neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Kraak en Smaak boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Kraak en Smaak. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Kraak en Smaak

Prijs: € 3.750
Duur: 1 x 120 minuten
Informatie: Incl. 1 DJ en 1 VJ
Prijs: € 7.500
Duur: 1 x 45 minuten
Informatie: Met band

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Kraak en Smaak, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Kraak en Smaak

Squeeze me
Dynamite
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Kraak en Smaak opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Kraak en Smaak opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.