Flamman & Abraxas

Flamman & Abraxas boeken

Flamman & Abraxas boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Flamman & Abraxas spelen als dj’s op alle grote Harddance festivals, zoals Mysteryland, Q-Base, InQontrol, Hellraiser, Ground Zero, etc. en verzorgen daarnaast regelmatig dj-sets en liveshows in discotheken, op studentenfeesten, in jongerencentra en in feestcafés. Regelmatig laten zij zich vergezellen door MC Remsy “Let me know if you’re good to go, I said: Hold Up!” sinds een dik half jaar vaak aangevuld met ex-Party Animal Jordi. Vanaf nu zijn zij te boeken voor 1 vaste prijs en het is aan de klant aan te geven wat de bedoeling is: een liveoptreden van een half uur met alle Flamman & Abraxas hits en een medley van de door hun geschreven Party Animals nummers, een dj-set van 1,5 uur met MC Remsy als sfeermaker of een dj set zonder MC. Extra geluid is hierbij niet nodig, zo lang er een goede dj setup is en 2 draadloze microfoons zijn alle ingredienten aanwezig voor een knalavond! Wist je dat Flamman & Abraxas… … tegenwoordig een nieuwe show hebben, met MC Remsy, Party Animal van het eerste uur die al in de clip van Have You Ever Been Mellow te zien was en met Jordi, Party Animal van het tweede uur die tussen 2002 en 2009 zo’n 500 optredens heeft verzorgd? …hiernaast ook te boeken zijn puur voor een dj-set, zowel met als zonder MC, eventueel met als een verrassing een “mini show”? …aan de basis stonden van de Nederlandse House-scene onder hun alter ego Fierce Ruling Diva, al sinds 1989 de dansvloer onveilig maken en zijn opgenomen in de documentaire Old School Renegades over de origine van de House cultuur die in premiere gaat op het Filmfestival van Rotterdam? (zie http://oldschoolrenegades.com/) …alle nummers van de Party Animals hebben bedacht, gearrangeerd en geproduceerd, maar ook verantwoordelijk waren voor de radiomix van Technohead’s I Wanna Be A Hippy? …ook het brein waren achter Double Date (de valszingende tweeling bij het Nationaal Songfestival 1999) en zelfs Patrick Jumpen?

Flamman & Abraxas  huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Flamman & Abraxas  via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Flamman & Abraxas  te huren.

 

Wilt u Flamman & Abraxas boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Flamman & Abraxas. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Flamman & Abraxas

Prijs: € 1.975
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: LIVE

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Flamman & Abraxas, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Flamman & Abraxas

I'll Be Your Only Friend
Good to go
Rubb it in
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Flamman & Abraxas opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Flamman & Abraxas opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.