Lasgo

Lasgo boeken

Lasgo boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Lasgo

Lasgo is een Belgische dance act. In mei 2008 werd bekend gemaakt dat twee leden van de groep,Dave McCullen en zangeres Evi Goffin, gingen stoppen met Lasgo. Peter Luts ging in een programma genaamd Let’s go Lasgo opzoek naar een nieuwe frontzangeres. Nu Bestaat Lasgo uit producer Peter Luts en zangeres Jelle van Dael. “Something”, is de plaat waarmee de danceformatie Lasgo doorbrak. De plaat die met een groot vraagteken in de vinyldistributie ging, was inderdaad de song die opvallend begon te scoren in de clubs. Een commerciele release kon niet uitblijven en… het werd een absolute wereldhit! Het eerste album, Some Things, werd tegelijk uitgebracht hun derde single van dat album, Pray. Eind 2004 kwam Lasgo terug met een vernieuwende sound en nieuwe single, Surrender. Ook kwam er nog een tweede album, Far Away. Hierna volgde nog een aantal singles als Al Night Long, Who’s That Girl, Lying, en Hold Me Now. In september 2008 kwam de single Out Of My Mind uit. Het was de eerste single met de nieuwe zangeres Jelle van Dael. Het nummer haalde de 7e plaats in de Ultratop 50. Maart 2009 volgde de volgende single, Gone. Dit nummer eindige iets hoger in de Ultratop 50, 5e plaats. Beide singles deden het ook goed in Nederland en werden allebei gebombardeerd tot Radio 538 Dance Smash. Deze maand is de nieuwste single ‘Lost’ uitgebracht en belooft ook weer een grote hit te worden in Nederland en Belgie. In thuisland kwam de single nieuw binnen op #4 in de Ultratop 50! Het nieuwste album ‘Smile’ is inmiddels in zowel Belgie als Nederland uitgebracht.

Lasgo boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Lasgo boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Lasgo. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Lasgo

Prijs: € 4.000
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. geluid tot 750 personen

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Lasgo, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Lasgo

Something
Over you
Gone
Lost
Out of my mind
Dance 4 life
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Lasgo opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Lasgo opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.