Brooklyn Bounce

Brooklyn Bounce boeken

Brooklyn Bounce boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Brooklyn Bounce

Brooklyn Bounce bestaat uit Menck en Bohn, allebei geboren in Hamburg. Het duo heeft niet altijd onder de naam Brooklyn Bounce geopereerd. Zij stonden allereerst in 1995 in de hitlijsten als Boys R Us met de single “Singin In My Mind” .

In 1996 brachten zij wel onder de naam Brooklyn Bounce de single “The Theme” uit.

Dat waren overigens niet de enige namen uit welke naam zij platen uitbrachten, overige namen waren Mental Madness Productions en Beatbox feat. Real. Tevens maakten zij veel remixen voor o.a. Scooter en Kool & The Gang.

Brooklyn Bounce bracht in 2001 Club Bizarre uit en in 2002 de tracks Born To Bounce, Bring It Back en Loud & Proud.

Brooklyn Bounce boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Brooklyn Bounce boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Brooklyn Bounce. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Brooklyn Bounce

Prijs: € 2.495
Duur: 1 x 90 minuten
Informatie: Excl. geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Brooklyn Bounce, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Brooklyn Bounce

Club Bizarre
Born to Bounce
Loud & Proud
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Brooklyn Bounce opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Brooklyn Bounce opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.