Monique en Tim

Monique en Tim boeken

Monique en Tim boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Monique en Tim

Als Monique Smit en Tim Douwsma ook maar iets met elkaar gemeen hebben, dan is het wel hun gedrevenheid en passie voor entertainment en muziek. Monique en Tim zijn daarbij gezegend met een multi-talent en de showbizz zit bij beide al van jongs af aan in het bloed. Een klik tussen de twee is dan ook geen toeval en een samenwerking aangaan een logisch vervolg.
 

Monique Smit en Tim Douwsma kennen elkaar vanuit de wandelgangen bij de TROS, waarna een hernieuwde kennismaking plaatsvond bij het tv-programma ‘Sterren Dansen Op Het IJs’. Na de opname van het eerste, uptempo duet Een Zomeravond Met Jou, waarmee het duo in 2011 een eerste hit op hun naam zette, volgt er nu een compleet album.
 

Onder muzikale leiding van Jan Smit en Edwin de Groot (o.a. verantwoordelijk voor hits van Jeroen van der Boom en Yes-R), hebben Monique en Tim twaalf duetten opgenomen in de VoTown Studio te Volendam. Het debuutalbum van het duo, getiteld Grenzeloos, wordt 24 mei uitgebracht.
 

De release is op 22 maart voorafgegaan door de single Langzaam Wordt Het Zomer, waarmee Monique en Tim de nummer 7 positie in de single Top 100 behaalden. Het vrolijke, zonnige liedje met een vleugje reggae is geschreven door Jan Smit met tekst van de hand van Jan Dulles (3JS).  Als opvolger van deze top 10 hit verschijnt 31 mei het nummer Even Niet Hier op single, geschreven door Jan Smit.
 

Dulles schreef ook de tekst voor het liedje ‘Daarom Jij’. Het leeuwendeel van de songs op het album zijn echter geschreven door Jan Smit.
 

Tim Douwsma vindt het wat moelijker om een liedje uit te kiezen: “Voor mij zijn alle nummers, zowel de up-tempo als de ballads eigenlijk wel dierbaar. Sommige liedjes zijn wat vrolijker, andere weer wat serieuzer. Maar elk nummer heeft zijn eigen verhaal en ritme. Ik ben erg trots op het album dat Monique Smit en ik hebben opgenomen en ik vond het een eer om samen te werken met een vakman als Jan Smit. Daarnaast is het ontzettend leuk om met Monique te werken. We hebben altijd lol en voelen elkaar goed aan. We zijn er nu echt klaar voor om te gaan knallen”.
 

Monique Smit werd onlangs door kinderen gekozen tot meest favoriete TV presentatrice, waardoor zij de Mediasmarties Award 2012 in ontvangst mocht nemen. Zij presenteert al vijf jaar het populaire TV programma ‘Kids Top 20’ en is tevens presentatrice van de familiespelshow ‘Mijn Vader Is De Beste’. In 2008 debuteerde Monique Smit als zangeres met het album Stel Je Voor, in 2010 gevolgd door het album Verder. Van beide albums verschenen meerdere singles.
 

Tim Douwsma speelde een kleine rol in de Nederlandse speelfilm “De Hel van ‘63” en in de tv-serie ’Zaak Zappendael’. Hij is presentator van het programma ‘Karaoke Kids’ en bracht eveneens al een flink aantal singles op zijn naam. Hij was onlangs ook één van de deelnemers aan ‘De Beste Zanger Van Nederland’.
 

Met Monique en Tim is de Nederlandse muziekwereld een uniek, ijzersterk duo rijker. Het tweetal kan niet wachten om de liedjes live ten gehore te brengen. Vanaf het voorjaar zullen zij samen gaan optreden in Nederland en België.

Monique en Tim boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Monique en Tim boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Monique en Tim. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Monique en Tim

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Monique en Tim, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Monique en Tim

Langzaam wordt het zomer
Dromen van elkaar
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Monique en Tim opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Monique en Tim opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.