Lucas en Gea

Lucas en Gea boeken

Lucas en Gea boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Lucas en Gea

Steeds weer huil je  “En steeds weer huil je” was de eerste single van Lucas en Gea en nog steeds één van het bekendste hits tot nu toe. Sinds deze nationale kraker hebben Lucas en Gea Hulshof niet stilgezeten. In eerste instantie was het duo erg populair bij de zogenaamde “geheime zenders”. In het jaar 2003 was de tijd rijp voor het landelijk uitbrengen van hun nieuwe album… Volle Maan en Rode wijn  De titel van het eerste landelijk uitgebrachte album is Volle maan en rode wijn. Dit album onderscheidt zich van eerdere producties door verwerking van verschillende “echte” instrumenten als steel gitaar, solo gitaar, trompetten en een heus koor. TV Noord  In Hoogezand worden in 2003 TV opnames gemaakt van het muziekprogramma: Op Veziede bie Lucas en Gea (Op visite bij Lucas en Gea), een eigen muziekprogramma met op visite een groot aantal artiesten uit de provincie Groningen.  Het idee van Lucas is gebaseerd op de typische Duitse muziekfeesten met veel mensen, lange tafels, grote glazen bier, wijn, en natuurlijk een keur aan artiesten. De beelden werden in drie verschillende delen opgenomen en verschijnen op 26 oktober, 2 en 9 november onder grote belangstelling bij TV Noord. Country  Country is de titel van het album uit begin 2009. Dit album is geproduceerd door Adrian Hoes en Dick Altena. De tracks zijn een bewerking van diverse Country klassiekers. Het instrumentale gedeelte is verzorgd door een select groepje country muzikanten en geven het album een specifieke countrysound.  Bij het beluisteren van het album waant U zich, net als Lucas en Gea, in het wilde westen.

Lucas en Gea boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Lucas en Gea boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Lucas en Gea. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Lucas en Gea

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. geluid tot 250 personen of monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Lucas en Gea, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Lucas en Gea

Neem de tijd voor het leven
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Lucas en Gea opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Lucas en Gea opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.