Lady Bee

Lady Bee boeken

Lady Bee boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Lady Bee is haar carrière begonnen als MC maar, omdat ze zo vaak naast de DJ stond dacht ze : ‘Dat kan ik ook!’. En zo bleek. Vanaf 2002 is ze begonnen met draaien en tegenwoordig is Lady Bee niet meer weg te denken uit de clubs. Haar stoere en sexy uitstraling in combinatie met haar house, urban & dubstep skills, maken haar een van de meest gewilde vrouwelijke DJ’s van Nederland. Hierdoor blaast ze iedereen weg met een eigen, unieke sound.

Samenwerkingen

Naast Nederland is ze ook veel in het buitenland te vinden. Hier wordt ze voor zowel de badplaatsen als internationale clubs in Ibiza geboekt. In de badplaatsen doet ze iedere zomer met de Totally Summer Tour mee. Dit doet ze al vele jaren samen met artiesten als La Fuente, Bizzey en Freddy Moreira. Hier laat ze de jongste generatie stappers direct zien wat echt hard feesten is. Eén ding is zeker, wanneer jullie Lady Bee boeken en ze achter de draaitafels staat, is het feest AAN!

Lady Bee huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Lady Bee via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Lady Bee te huren.

Wilt u Lady Bee boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Lady Bee. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Lady Bee boeken

Prijsindicatie voor Lady Bee

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 90 minuten
Informatie: DJ set

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Lady Bee, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Soundcloud van Lady Bee

Video's van Lady Bee

Lady Bee (DJ-set) | SLAM!
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Lady Bee opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Lady Bee opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.