JURK!

JURK! boeken

JURK! boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van JURK!

Op 15 januari 2010 verscheen het debuutalbum ‘Avondjurk’ van JURK!

Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven vormen samen JURK! De heren zijn bekend van hun samenwerking in het populaire VPRO programma ‘Draadstaal’. Daarnaast was Jeroen een van de ‘Lama’s’ en is hij te zien als teamcaptain bij ‘Ik Hou Van Holland’.

Met het debuut album ‘Avondjurk’ bewijst het duo ook muzikaal uit de voeten te kunnen. Het album, waar ruim 5 jaar aan is gewerkt is veelzijdig en sluit naadloos aan bij de uitverkochte theatertour met de gelijknamige titel langs 50 theaters. Kleine gevoelige nummers (Tram 7, Sporen, Lente) worden afgewisseld met frisse up-tempo songs (Zou Zo Graag, Niemand). ‘Sorry’ (met een Spaanstalig refrein) en het in het Limburgs gezongen ‘Verrukkelijke Leven’ zorgen ervoor dat ‘Avondjurk’ een groot muzikaal avontuur is dat liefhebbers zal verrassen.

Dennis van de Ven

Dennis van de Ven (1973) studeert in 1996 af aan de Toneelacademie in Maastricht. Na een aantal jaren te hebben geregisseerd richt hij zich op het acteren, schrijven en zingen. In 2000 gaat hij onder de naam JURK! een samenwerking aan met zijn beste vriend Jeroen van Koningsbrugge, wat resulteert in het absurdistische sketchprogramma NIEUW DIER. Hiervan neemt Dennis, naast het acteren, het grootste deel van de scripts voor zijn rekening. Dennis en Jeroen worden als duo echt bekend bij het grote publiek met het zelfgeschreven satirische VPRO-programma DRAADSTAAL (2007-2009).

Jeroen van Koningsbrugge

Jeroen van Koningsbrugge volgde de toneelschool in Maastricht en daarna de Kleinkunst Academie in Amsterdam. Nog tijdens zijn studie, speelde Jeroen in HAMLET van Theu Boermans bij de Trust (winnaar Gouden Gids Publieksprijs 1998) en speelde in onder meer JEFF KOONS (Theu Boermans), HOOLIGANS (Peter Pluijmmaekers), VROLIKSTRAAT 26 HUIS (Marcus Azzini) en LEVEN IN HEL (Ramsey Nasr).

Daarop volgde in het seizoen 2003/2004 een rol in SCHEEPSJONGENS VAN DE BONTEKOE (Peter de Baan), GILGAMESJ van de Theatercompagnie en in 2005 Orkater’s DE KORTSTE EEUW (Gijs de Lange). Bij het grote publiek werd Jeroen vooral bekend door zijn rol als Harry Peeters in de dramaserie IC (IDTV). In 2005-2006 vertolkte Jeroen hoofdrollen in de tv series SPRINT en KOPPELS. Jeroen speelt de hoofdrol in de film LINKS (Foukje Tan).

Hij was een van de Kannibalen in DE KANNIBALEN en hij schreef zowel als acteerde in de komische sketches serie NIEUW DIER. In 2006 was Jeroen te zien als presentator van het programma MANNEN MANNEN. Twee jaar lang was hij een vaste Lama in het BNN programma DE LAMA’S. Jeroen strijdt als teamcaptain tegen Beau van Erven Dorens in het televisie programma IK HOU VAN HOLLAND en tegen Katja Schuurman in het programma TUSSEN DE OREN.

JURK! boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u JURK! boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over JURK!. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor JURK!

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 45 minuten
Informatie: Incl. band

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van JURK!, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van JURK!

Zou zo graag
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van JURK! opvragen. De prijs en beschikbaarheid van JURK! opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.