Joey Dale

Joey Dale boeken

Joey Dale boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Joey Dale

Joey Dale begon op zijn 16de met het produceren van muziek. Hij bracht zijn eerste single uit bij een klein label en wist gelijk dat hij hierin verder wilde. Met veel steun van familie en vrienden begon hij zijn droom na te leven “draaien over de hele wereld”.

In 2011 was Joey Dale klaar met school en de 2 jaren daarna gebruikte hij om meer muziek te produceren. In 2013 kwam zijn eerste single uit onder het label van Spinnin’ Records.

Joey Dale boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Joey Dale boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Joey Dale. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Joey Dale

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Joey Dale, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Soundcloud van Joey Dale

Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Joey Dale opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Joey Dale opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.