Jay Hardway

Jay Hardway boeken

Jay Hardway boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Jay Hardway

Jay Hardway is een Nederlandse dj en producer die in 1991 werd geboren als Jobke Heiblom. Hij werkte begin 2013 samen met ondermeer Sick Individuals als Someday zijn eerste release wordt. Later dat jaar werkt hij voor het eerst samen met Martin Garrix, met wie hij Error 404 maakt. Deze samenwerking verliep voor beide partijen zo goed, dat ze ook samen Wizard maakten. Het nummer Wizard werd begin november 2013 uitgeroepen tot Dance Smash hit bij Radio 538. Tevens kwam het nummer van Jay HardWay en Martin Garrix in de top 40. De clip werd na 2 dagen op YouTube al door 1,3 miljoen mensen bekeken.

Jay Hardway boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Jay Hardway boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Jay Hardway. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Jay Hardway

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Exclusief rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Jay Hardway, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Soundcloud van Jay Hardway

Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Jay Hardway opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Jay Hardway opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.