Jan van Brusselband

Jan van Brusselband boeken

Jan van Brusselband boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Jan van Brusselband

Jan van Brusselband, een groep vrienden die al twintig jaar hun passie voor muziek deelt. De band brengt aanstekelijke folkmuziek en heeft door de jaren heen een geheel eigen stijl ontwikkeld. Ze zijn goed op elkaar ingespeeld en dat hoor je. De energieke klanken en hun enthousiasme maken dat je onmogelijk stil kan blijven staan. Vergeet dus al je zorgen en laat je meevoeren naar oude taveernes en herbergen. Vanavond ben je vrij en geniet je van muziek zoals het van oudsher bedoeld is.

Jan van Brusselband is een Brabantse folk band uit Tilburg. Bij het ontstaan in 1996 was de richting die de band op wilde al snel bepaald: sfeervol en aanstekelijk met teksten in de eigen taal.

Al na een jaar bracht Jan van Brusselband zijn eerste single uit, ‘Theezakje’. Meerdere singles en albums volgden, waaronder ‘Bruxelles Central’ (2006) en ‘Los!’ (2011) met daarop de hitsingle ‘Twee Emmertjes’. Door de energieke liveshows is Jan van Brusselband uitgegroeid tot een folk band van formaat. Het gebruik van tin-whistle en accordeon is kenmerkend voor het geluid van de band.

Van een optreden op de lerarenopleiding, waar de jongens destijds allemaal studeerden, is de band doorgestoten naar festivals, waaronder Oerol, Elastiek Muziek en Parkfeest Oosterhout. Het is duidelijk dat de Jan van Brusselband zich thuis voelt in grote mensenmassa’s van festivals en feesttenten, maar ook in de gezelligheid en intimiteit van het café.

En wie is Jan van Brussel? Eigenzinnig, zorgzaam en trouw. Dat typeert de inmiddels tachtigjarige pater familias en naamgever van de band. ‘Komen jullie snel weer langs voor een bakske koffie en een worstenbroodje?’ Zijn gevleugelde uitspraak na ieder bezoek aan deze vrolijke Brabander. Bij Jan voel je je thuis. En het is precies dát gevoel dat je ervaart bij een optreden van zijn band, Jan van Brusselband.

Nieuwe single ‘Schenk maar in’ is op 8 april 2017 uitgekomen.

Jan van Brusselband boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Jan van Brusselband boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Jan van Brusselband. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Jan van Brusselband

Prijs: € 1.275
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Exclusief geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Jan van Brusselband, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Jan van Brusselband

mannen van stavast
Thuis
Twee emmertjes water halen
Jan van Brusselband live
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Jan van Brusselband opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Jan van Brusselband opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.