Jan Keizer en Anny Schilder

Jan Keizer en Anny Schilder boeken

Jan Keizer en Anny Schilder boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Jan Keizer en Anny Schilder

BZN Jan Keizer en Anny Schilder stonden samen jaren op de de planken met de succesvolle formatie BZN. Op 16 juni 2007 heeft de band BZN met een grandioos afscheidsconcert afscheid genomen van het publiek. Tienduizenden fans kijken met weemoed terug naar de gouden tijden van BZN. Mies Bouwman Op speciaal verzoek van Mies Bouwman stonden Jan Keizer en Anny Schilder in December 2009 na 25 jaar weer samen op het podium. Speciaal voor Mies’ tachtigste verjaardag zongen Jan en Anny het nummer Mon Amour. Bijna drie miljoen kijkers genoten van dit bijzondere optreden. Dit bijzondere moment zorgde ervoor dat het bloed ging kruipen waar het niet gaan kan. Jan Keizer en Anny Schilder werken weer samen! Album en Single Dit jaar zal er een single, een album en een TV special komen, hiermee zal de zo kenmerkende sound weer terug zijn van (nooit) weg geweest!!! Wie kent ze niet de hits als ”Mon Amour”, ”Don’t say goodbeye”, ”Sevilla”, ”Lady Mc Corey”, Oh me oh my”, ”Pearlydumm”, Rockin’ the trolls”, Chanson d’amour, ”The Old Calahan”, ”Le legionaire”, The Summertime”, ”Waltzing Maria”, ”La France”, ”El Cordobes”, ”Yeppa”, The banjoman” e.v.a. In mei 2010 hebben Jan en Anny de clip opgenomen van hun nieuwe single “take me to Ibiza”. 

Jan Keizer en Anny Schilder hebben aangegeven om te stoppen met optreden, zij treden nog op tot 31 december 2019.

Jan Keizer en Anny Schilder boeken? Neem vrijblijvend contact op met ons voor meer informatie.

Wilt u Jan Keizer en Anny Schilder boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Jan Keizer en Anny Schilder. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Jan Keizer en Anny Schilder

Prijs: € 3.995
Duur: 1 x 40 minuten
Informatie: Inclusief tot 300 personen of monitorset
Prijs: € 9.950
Duur: 2 x 50 minuten
Informatie: Live met band. Maximaal 1000 personen.

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Jan Keizer en Anny Schilder, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Jan Keizer en Anny Schilder

Take me to Ibiza
Is it love like before
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Jan Keizer en Anny Schilder opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Jan Keizer en Anny Schilder opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.