Inna

Inna boeken

Inna boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Inna

Voorheen was Inna vooral erg bekend in haar thuisland Roemenië en Bulgarije. Maar sinds 2008 ze mede dankzij haar hit “Hot” ook bekend in West-Europa. In Roemenië, Bulgarije, Spanje, Griekenland en Turkije scoorde ze met “Hot” een nummer 1-hit en in Nederland en Rusland een nummer 2-hit. Haar tweede single in Nederland werd “Déjà Vu”. Wederom een top 10 hit. “Déjà Vu” haalde de zevende plaats als hoogst behaalde plek. De derde single van Inna in Nederland werd “Love”. In eerste instantie zou “10 Minutes” de volgende single worden, maar dat ging toch niet door. Als laatste singles van het album HOT volgden “Amazing” en “10 Minutes”. “Sun Is Up” is uitgekomen als eerste single van haar nieuwe album “I Am the Club Rocker”. Als tweede single van het album werd “Club Rocker” uitgebracht.

In 2011 won Inna een European Border Breakers Award. De European Border Breakers Awards zijn prijzen die jaarlijks worden uitgereikt aan tien jonge veelbelovende Europese artiesten die het jaar ervoor succesvol buiten de eigen landsgrenzen debuteerden.

Inna boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Inna boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Inna. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Inna

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Inna, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Inna

Hot
Love
Sun is up
Wow
INNA - Yalla | Official Music Video
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Inna opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Inna opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.