Harten 10

Harten 10 boeken

Harten 10 boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Het was het jaar 2008 dat Martien en Tineke hun eerste single als duo met de titel ‘Geleend’ hebben uitgebracht. De single werd zo goed ontvangen dat de basis voor het duo Harten 10 was gelegd. Twee jaar later kwam hun eerst album genaamd ‘Liefde maakt blind’ met hierop de bekende nummers ‘Wat is Mooier’, ‘Liefde maakt blind’ en ‘Ik Wil Je Niet Kwijt’, maar er volgden al snel meerdere singles zoals: ‘Als Ik Het Nu Niet Doe’ en ‘Zo zoals je bent’.

Wisselend geluid in de singles van Harten 10, beetje Nederpop, maar je hoort ook soms een ‘piraten’ vleugje. In de piratenwereld zijn ze graag geziende artiesten op het podium. Menig piratenzender zorgt er jaarlijks voor dat het duo op hun podium staat.

Met het uitbrengen van diverse nummers op vinyl heeft mede geleid tot een grote populariteit in de noordoostelijke piratenwereld en een goed gevulde agenda. Vele honderden of zelfs duizenden meezingende fans zijn geen uitzondering bij hun optredens. Naast de piratenfeesten staat het duo ook veel op pleinfeesten en festivals waaronder het Mega Piraten Festijn.

Begin 2015 was Harten 10 te zien in het SBS Tv-programma Bloed Zweet & tranen met hun eigen nummer ‘Bewaar Je Dromen Niet Voor Morgen’. Dat dit niet zonder succes was bleek na de uitzending want binnen twee uur stond ‘Bewaar Je Dromen Niet Voor Morgen’ op Nummer 87 van de iTunes top 100. Dat zelfde jaar lanceerden ze de singles ‘Blijf Bij Mij’, ‘Dat Was Vroeger’, ‘Als Ik Zing’ en ‘Hou Me Vast’.

En de singles blijven daarna maar komen…. ‘Machtig Mooi’, ‘Beetje Bij Mij’, ‘Twee Witte Paarden’ en ‘Bestemming Bekend´. Deze laatste genoemde werd in 2017 ook de titel van hun nieuwste album en de Theater show die georganiseerd werd door het duo zelf.

Dat jaar kende ook een hoogtepunt voor hun single ‘Wat is Mooier’. De bijbehorende clip gaat de magische grens van 500.000 hits voorbij op YouTube. Ook de artiestenreis naar Kos, de eigen georganiseerde reis met fans naar Duitsland waren momenten om trots op te zijn.

Solo staat Tineke haar ‘mannetje’ op de bühne……. Met bv ‘Die Immer Lacht’ en ‘Mag Ik Dan Bij Jou’ maakt ze de fans erg blij tijdens hun optredens. Ook met Engelstalige covers gaat het haar prima af.

Harten 10 huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Harten 10 via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Harten 10 te huren.

 

Wilt u Harten 10 boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Harten 10. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Harten 10 boeken

Prijsindicatie voor Harten 10

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Tapeshow, incl. geluid of monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Harten 10, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Harten 10

Dat was vroeger - Officiële Videoclip
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Harten 10 opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Harten 10 opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.