Floortje Smit

Floortje Smit boeken

Floortje Smit boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Floortje Smit

Floortje verwierf in 2006 grote bekendheid bij Idols door de finale te halen waarin ze het moest opnemen tegen Raffaela. Inmiddels heeft Floortje een succesvolle zangcarrière opgebouwd. Van 2008 tot en met juni 2010 was Floortje, naast haar vele optredens in het land, ook te zien in de ‘Diner Show of Dreams’ die wordt gehouden in studio 21 in Hilversum.
 

2010 is het jaar van Floortje! Afgelopen zomer heeft ze de ‘Dinershow of Deams’ afgesloten en is ze begonnen met repeteren voor de rockmusical ‘We Will Rock You’. De grote premiere is in september gehouden samen met de bandleden van Queen.
 

Ook live doet Floortje de mensen versteld staan. Zowel met tape als met band staat Floortje Smit garant voor een spectaculaire show met de nodige soul en power. Met songs van onder andere En Vogue, Tina Turner, Linda Ronstadt en Joss Stone weet Floortje het publiek als geen ander te entertainen

Floortje Smit boeken voor uw evenement? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Floortje Smit boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Floortje Smit. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Floortje Smit

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Excl. geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Floortje Smit, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Floortje Smit

Alone (live)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Floortje Smit opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Floortje Smit opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.