Esmee Denters

Esmee Denters boeken

Esmee Denters boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Esmee Denters is de dochter van Hank Denters en Fenny Boonstra. Haar oudere zus Daphne Denters is musicalactrice. Tot haar 15de woonde Esmee in Westervoort (vlakbij Arnhem), daarna verhuisde zij met haar moeder en zus naar Oosterbeek (Gelderland). In Arnhem heeft zij de HAVO afgerond. Toen zij het aanbod uit Amerika kreeg is zij gestopt met haar Hbo-opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening in Nijmegen.

Youtube

Op 25 augustus 2006 maakte Esmee Denters een filmpje op Youtube. Het waren veelal covers van popsterren en enkele eigen creaties. De hele wereld kreeg vanaf dat moment te maken met Esmee. Verschillende platenmaatschappijen meldden zich begin 2007 en waren vol lof over haar zangprestaties. Denters koos uiteindelijk voor een contract bij het label van Justin Timberlake (Tennman Records). Vanaf dat moment is Denters gevolgd door een reallifesoap tot het uitbrengen van haar debuutalbum.

Carrière

Denters werkt o.a. samen met Billy Nabb van A&M Records. Dit is tevens ook de manager van Kelly Rowland. Esmee heeft een filmpje geüpload waarin zij het nummer What Goes Around… van Justin Timberlake zong in een kamer waar hij bij was. Aan het eind van dit filmpje zegt Justin dat zij het beter zingt dan hijzelf. Later verscheen er ook een filmpje waarin zij samen zong met Natasha Bedingfield en Enrique Iglesias.

Begin juni maakte Esmee bekend in het programma Jensen dat zij een platencontract heeft getekend bij Tennman Records, zij was de eerste artiest bij het label van Justin Timerblake. op 16 juni heeft Esmee Denters haar eerste officiële optreden ooit, dit vond plaats in de Amsterdam Arena. Hierna reisde Denters mee met de tour van Justin Timberlake en trad op in Noorwegen, Zweden en Denemarken.

Esmee eindigde in 2007 in de top 10 van populairste filmpjes op Youtube.

In november 2008 bracht Denters haar tweede nummer uit Follow my Lead, een duet met Justin Timberlake. Dit nummer brachten zij ten gehore tijdens het Youtube Live concert. Denters verscheen daarnaast ook in het decembernummer van het tijdschrift “Cosmogirl” als eerste Nederlandse celebrity.

In april 2009 lekte Outta Here, de eerste single van het debuutalbum van Denters uit. Het nummer werd geproduceerd door Polow da Don & Justin Timberlake. De release vond plaats op 6 april 2009, in Nederland bracht dit een top 3 notering op. In augustus 2009 kwam het in Engeland binnen op plaats 7 en in Ierland op plaats 21.

Momenteel toert ze o.a. met de  Briste groep NDubz door het Verenigd Koninkrijk ter promotie van haarsingle Admit It.

Esmee is naar Londen verhuist om haar tweede album te maken. Het album komt in het voorjaar van 2013 uit. Op 11 augustus heeft Esmee via Twitter bekends gemaakt dat het album “Screaming Out Loud” zal heten. De eerste single van dit album gaat City Light heten.

Esmee Denters huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Esmee Denters via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Esmee Denters te huren.

 

Wilt u Esmee Denters boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Esmee Denters. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Esmee Denters boeken

Prijsindicatie voor Esmee Denters

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Excl. geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Esmee Denters, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Esmee Denters

Outta here
What goes around (live in de kamer)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Esmee Denters opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Esmee Denters opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.