DJ Roog

DJ Roog boeken

DJ Roog boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

DJ ROOG behoeft maar weinig introductie. Hij begon op zijn 8e, draaide op zijn 14e op school en op bruiloften. In 1996 vond Roog eindelijk een club waar hij ‘zijn’ housemuziek mocht draaien (Axl, Utrecht). In 1997 werd hij landelijk bekend door Update Magazine. 1998 bracht de ‘kinky Wasteland parties’ in Amsterdam waarna hij in ’99 op Mysteryland en Dancevalley optrad. ROOG is al tweemaal uitgeroepen tot beste house/garage-DJ van Nederland.

ROOG werkt naast zijn solo-optredens met zijn broer Greg van Bueren in het duo Hardsoul, ROOG is daarnaast 50% van het beroemde duo Housequake samen met Erick-E.

Roog huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Roog via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Roog te huren.

Wilt u DJ Roog boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over DJ Roog. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

DJ Roog boeken

Prijsindicatie voor DJ Roog

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van DJ Roog, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van DJ Roog

Masters at work (Roog Remix)
ROOG | Solar Weekend Festival DJ Set | DanceTrippin
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van DJ Roog opvragen. De prijs en beschikbaarheid van DJ Roog opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.