DVBBS

DVBBS boeken

DVBBS boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van DVBBS

De twee broers geboren in Orangeville groeide voor een groot gedeelte van hun leven op in Nederland en Griekenland. Tegenwoordig wonen zij in Los Angeles.

Het eerste nummer dat uitkwam van DVBBS was “initio” maar ze kregen pas echt wereldwijde bekendheid door het nummer “Tsunami”. Deze is uitgebracht door het label van Sander van Doorn op 19 augustus 2013. Met dit nummer stonde zij op #1 in de Nederlandse hitlijsten. Tevens stonden zij hoog genoteerd in Denemarken, Duitsland, Canada, Oostenrijk en Cyprus. Ze stonden met dit nummer zelfs op #1 bij Beatport!

DVBBS boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u DVBBS boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over DVBBS. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor DVBBS

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van DVBBS, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Soundcloud van DVBBS

Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van DVBBS opvragen. De prijs en beschikbaarheid van DVBBS opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.