DJ Miss Brown

DJ Miss Brown boeken

DJ Miss Brown boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van DJ Miss Brown

DJ Miss Brown is één van de beste Allround DJ’s van Nederland. Met haar vrolijke verschijning, brede kennis van muziek en gevoel voor publiek is zij de beste keuze om je feest naar ‘the next level’ te brengen! Met grote regelmaat staat zij samen met live muzikanten als een zanger(es), percussionist, saxofonist en/of trompettist op het podium.

Onder de naam DJ Miss Brown, begon ze met oude Soul, Hip Hop en R & B, later met Disco, Funk, Classics, 90’s en House.

Uiteindelijk heeft zij zich gespecialiseerd in bijna alle stijlen die werken op een dansvloer, vooral gericht op Vocal-, Funky- en Tech-House en Disco-/Dance-Classics als haar specialiteit. Ze verrast het publiek graag met herkenbaarheid, een vleugje jaren ’80 en uiteraard de ’90’s!

DJ Miss Brown boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u DJ Miss Brown boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over DJ Miss Brown. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor DJ Miss Brown

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 90 minuten
Informatie: Excl. geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van DJ Miss Brown, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van DJ Miss Brown

DJ Miss Brown Promo
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van DJ Miss Brown opvragen. De prijs en beschikbaarheid van DJ Miss Brown opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.