De Sjonnies

De Sjonnies boeken

De Sjonnies boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Opgericht in 1991 zijn De Sjonnies uitgegroeid tot een vaste waarde in het Nederlandse feestcircuit. Eigenlijk kent de band louter hoogtepunten. Hun eerste single “Dans je de hele nacht met mij?” werd meteen een dikke vette hit en hun eerste album “Verse vis en lingerie” haalde de hoogste regionen van de album top-100. Inmiddels heeft de band 5 albums en een dertigtal singles op zijn naam staan, waarvan “Annemarie”, “Zwemmen zonder slip”, en “M’n fiets is gejat!” wellicht de bekendste zijn.

Maar nog meer dan aan hun plaatsuccessen heeft de band zijn reputatie te danken aan de live-optredens. Geen band in Nederland weet in korte tijd de zaal zo op zijn kop te zetten als De Sjonnies. Het hart van de band wordt al jaren gevormd door leden van het eerste uur Friso Ruysdael (bassist en man van ideeën) en Konstantijn Ruysdael (gitarist, tekstschrijver en producer). De oorspronkelijke zanger Ronnie Ruysdael koos in 2009 voor een solocarrière; anno 2014 brengen de twee overgebleven Sjonnies samen met Bennie Solo een geheel vernieuwde show gebaseerd op de uiterst herkenbare, alom vertrouwde Sjonnies-sound.

En wat ook prettig is: De Sjonnies zijn niet alleen de leukste band, ze hebben toevallig ook nog het leukste publiek van Nederland. Een publiek waar je graag bij wil horen. Ook voor kroegeigenaren en festival-organisaties is de band al jaren een zekerheid, vooral omdat elk optreden gegarandeerd bieromzet-proof is. Deze band moet je gezien hebben om er over mee te kunnen praten. Een concert van De Sjonnies is een belevenis, de beste (eigen) feestnummers worden gecombineerd met een perfecte humoristische live-show. Een muzikaal avontuur voor jong en oud, dus neem gerust je schoonmoeder mee. Of zoals een fan het ooit uitdrukte:

“DE SJONNIES DAT IS GEEN BAND, HET IS EEN MANIER VAN LEVEN!”

De Sjonnies huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals De Sjonnies via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om De Sjonnies te huren.

Wilt u De Sjonnies boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over De Sjonnies. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

De Sjonnies boeken

Prijsindicatie voor De Sjonnies

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 40 minuten
Informatie: Incl. licht en geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van De Sjonnies, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van De Sjonnies

zwemmen zonder slip
Annemarie
Dans je de hele nacht met mij
japapa
Zottebal
De Sjonnies & Bennie Solo
2:45 De Sjonnies Japapa Ronnie Ruysdael Thijsdenijs 206K weergaven 3:33 Auke & Ellen (De Sellinas) - Op de trekker weer noar huus Ellen van der Veer 42K weergaven 4:01 De Sjonnies - Zwemmen zonder slip @ Rondje Noord 2007 RTV Noord 256K weergaven 3:1
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van De Sjonnies opvragen. De prijs en beschikbaarheid van De Sjonnies opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.