Blasterjaxx

Blasterjaxx boeken

Blasterjaxx boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Thom Jongkind (23) en Idir Makhlaf (21), in de muziekwereld beter bekend als het producer/deejay duo Blasterjaxx, zijn alles behalve hetzelfde. Daar waar de één zich vaak prominent en mondig laat horen, kiest de ander er meestal voor om zich vrij stil op de achtergrond te begeven. Een contrast in karakter dat vrij groot is. Echter is er één belangrijke reden waarom het zo fenomenaal klikt tussen deze twee persoonlijkheden: hun passie en liefde voor muziek.

Het in 2010 begonnen Blasterjaxx heeft in 2012 zijn ware aard kunnen laten zien en hebben zij bewezen absoluut geen eendagsvlieg te zijn. Zo produceerden zij samen met D-Rashid de Reborn EP met de tracks “Reborn” en “Where We Go”. Een EP naam waar een verhaal achter schuilt; deze EP stond namelijk symbool voor de vernieuwde sound die Blasterjaxx ten gehore wilde brengen en het wereldwijde publiek mee wilde gaan veroveren. Een wedergeboorte die uiteindelijk als een bom blijkt te zijn ingeslagen, want niemand minder dan Laidback Luke wilde de tracks dolgraag tekenen bij zijn eigen label Mixmash Records.

Begin 2013 beleefde Blasterjaxx één van de hoogtepunten in hun nog jonge carrière. Zo produceerden zij samen met Billy The Kit hun nieuwste productie Loud & Proud. Na het versturen van hun promomailing was het raak en begonnen dromen werkelijkheid te worden. Niemand minder dan Tiësto benaderde de jongens hoogstpersoonlijk om de track te tekenen op zijn eigen recordlabel Musical Freedom.

De successen & nieuwtjes die hierna passeerden volgde elkaar in een rap tempo op, met als resultaat dat Blasterjaxx vandaag de dag wordt gezien als één van de meest belovende EDM artiesten ter wereld. Een gegeven waar Thom & Idir overigens heel erg nuchter in zijn, maar de feiten liegen er niet om. Zo vroeg Tiësto persoonlijk om zijn wereldhits “Adagio For Strings” & “Love Comes Again” te remixen en een collaboration te doen op de remix van “United”, de officiële anthem van Ultra Music Festival. Verder behaalde hun samenwerking met Quintino “Puzzle”, de officiële “More” remix van Laidback Luke & Dimitri Vegas/Like Mike en hun “Koala EP” top noteringen in de Beatport chart top 100. Dit vertaald zich in support door de grootste deejays ter wereld: David Guetta, Hardwell, Afrojack, Tiësto, Laidback Luke, Nicky Romero en nog veel meer.

In september 2013 behaalde Blasterjaxx een andere prestigieuze mijlpaal. Hun track “Fifteen” in samenwerking met de nummer 1 DJ van de wereld Hardwell, kwam 9 september uit op Revealed Recordings en behaalde na 6 dagen de nummer 1 positie in the Beatport Main Chart!

Voor Blasterjaxx was 2013 al een geweldig jaar vol geweldig nieuws en hoogtepunten, maar op 19 oktober 2013 werd de alles overtreffende trap behaald: Blasterjaxx kwam binnen op #71 in de DJ Mag Top 100 lijst van de beste deejays ter wereld. Hiermee staan zij in de meeste exclusieve deejay lijst ter wereld.

Dit succes werd behaald zonder enige actieve vorm van promotie of campagne en is daardoor nog eens extra waardevol voor Blasterjaxx. Een succes die zij beschouwen als een cadeau van hun fans, waar zij mega dankbaar voor zijn. Ondank dit mega succes, is dit pas het begin. Want zoals de nieuwe #1 deejays van de wereld Hardwell zegt: If you can dream it, you can do it.

Als Blasterjaxx al dacht dat het in 2013 niet beter kon, doen zij er in 2014 nog een schepje bovenop. In de DJ Mag top 100 stijgen zij maarliefst 58 (!) plaatsen. in 2014 komen zij dus op plek 13 in de DJ Mag top 100.

Blasterjaxx huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Blasterjaxx via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Blasterjaxx te huren.

 

Wilt u Blasterjaxx boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Blasterjaxx. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Blasterjaxx boeken

Prijsindicatie voor Blasterjaxx

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Blasterjaxx, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Soundcloud van Blasterjaxx

Video's van Blasterjaxx

Titan
Gravity
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Blasterjaxx opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Blasterjaxx opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.