AnnaGrace

AnnaGrace boeken

AnnaGrace boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van AnnaGrace

Bekend van Ian Van Dahl. Een nieuwe huid, een nieuweluid. AnnaGrace Na talloze wereldsuccessen met Ian Van Dahl, onthult leading lady Annemie Coenen vandaag haar ware ik. Als Annagrace wurmt ze zich uit de danspakjes van voorheen en is ze vastberaden een eigen koers te varen. “Als kind al was ik gefascineerd door het Engelse woord ‘Grace'”, aldus de Limburgse. “Samengevoegd met mijn voornaam voelt deze nieuwe naam aan als een nieuwe huid.” En bij een nieuwe huid hoort natuurlijk ook een nieuw geluid. “Het is niet zo dat ik de dance volledig afzweer,” vertelt Annagrace. “Bij Ian Van Dahl schreef en componeerde ik ook al een groot aantal songs en die liggen me nog nauw aan het hart. Als Annagrace echter, wil ik het genre verruimen. Dance met de vinger op de pols van het huidige clubgebeuren, zeg maar.” Een nieuwe naam, een nieuw geluid en een nieuwe platenfirma: met massa’s ervaring uit het verleden en haar dertigste verjaardag in het vooruitzicht, lijkt Annagrace dus helemaal klaar voor een nieuw avontuur. “Het wordt spannend en daar kijk ik naar uit. Vooral omdat ik mezelf als Annagrace veel meer zal moeten blootgeven. Ian Van Dahl was een project. Nu gaat het om mij. Al schrikt me dat niet af.” Angst hoeft Annagrace zeker niet te hebben, want de fanbase die ze met Ian Van Dahl opbouwde, blijft haar volop steunen. “Nog bijna dagelijks vragen mensen me via het internet hoe het met me gaat. Echt een fantastisch gevoel.Ik hoop dat ik hen met mijn nieuwe single ‘You Make Me Feel’ kan bedanken voor hun blijvende steun.” Wie is Annagrace? Annagrace werd op 14 juli 1978 als Annemie Anna Francine Coenen geboren in Herk-de-Stad, Belgie. Tijdens een reis naar Ibiza ontdekte ze de dance-sciene en bij thuiskomst zong ze meteen haar eerste demo in. In 2001 stapte ze op het podium als zangeres in het project Ian Van Dahl. Samen met producer zoals o.a. Peter Luts schreef, componeerde en zong ze flink wat songs op de albums ‘Ace’ en ‘Lost And Found’. Deze albums gaan samen met de wereldhit ‘Castles in the sky’ en singles als ‘Try’, ‘Reason’, ‘Will I?’ en ‘Inspiration’ een flinke vier miljoen keer over de toonbank. Als Annagrace debuteert ze met ‘You make me feel’.

AnnaGrace boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u AnnaGrace boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over AnnaGrace. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor AnnaGrace

Prijs: € 1.975
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Inclusief geluid tot 800 personen of monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van AnnaGrace, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van AnnaGrace

Let the feelings go
you make me feel
Love keeps calling
Celebration
Ready to fall in love
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van AnnaGrace opvragen. De prijs en beschikbaarheid van AnnaGrace opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.