Alain Clark

Alain Clark boeken

Alain Clark boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Zanger, gitarist, componist, producer en vooral: muzikant in hart en nieren. Alain Clark is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziek. Voor zijn laatste album ‘Walk With Me’ legde hij zich weer toe op wat hij nog steeds goed kan: hitsingles maken. Alain Clark ging ook voor het eerst het theater in en nam bezoekers mee op een muzikale wandeling door zijn leven. Op dit moment werkt hij aan nieuw materiaal.

Met een flinke rij hits op zak als ‘This Ain’t Gonna Work’, ‘Hold On’, ‘Love is everywhere’, ‘Back in my World’ en het ontroerende duet met zijn vader, ‘Father and Friend’ is Alain dé ideale artiest voor uw B2B-event. Te boeken met volledige live band of in intieme akoestische setting!

Alain Clark huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Alain Clark via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Alain Clark te huren.

Wilt u Alain Clark boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Alain Clark. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Alain Clark boeken

Prijsindicatie voor Alain Clark

Prijs: € 9.950
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Small Acoustic (2/3 muzikanten)
Prijs: € 14.500
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Incl. foh/mon set

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Alain Clark, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Alain Clark

Father en Friend
Blow me away
This ain't gonna work
good days
Where ever i go
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Alain Clark opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Alain Clark opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.