Peter Beense

Peter Beense boeken

Peter Beense boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Peter Beense vierde in 2010 zijn 25 jarig jubileum als artiest. Het jubileumconcert vond plaats op 8 december 2010 in theater Carré te Amsterdam. ‘N Goede Vriend Peter Beense is ’n goede vriend van het Nederlandse en Engelse lied. Onder zijn goede vrienden bevindt zich ook Harry Slinger, met wie Peter een prachtig duet opnam dat te vinden is op het gelijknamige album. Ik mis je zo is een andere, zeer populaire track van deze cd. Ga nu maar weg In mei 2010 is de videoclip van “Ga nu maar weg”, de nieuwe single van de Amsterdamse volkszanger Peter Beense, online gegaan. De vrolijke single is is de opvolger van het vorig jaar verschenen ‘Ga met me mee’ en gaat over een liefde waaraan niet toegegeven mag worden. In de clip weerstaat Peter de verleiding van vele mooie vrouwen die om hem heen dansen en hem diep in de ogen kijken. Het is een zwoele clip geworden, met een dikke knipoog, waarbij de hilariteit niet geschuwd wordt. Kortom, drie minuten en 10 seconden feest, lachen, dansen, een biertje met Peter. Big Party Peter Beense is altijd al een gepassioneerd zanger geweest. Hij zorgt gegarandeerd voor een Big Party. Dat merk je meteen als hij op het podium nummers als “Ik mis je zo”, “de Koster”, of “Fiësta” ten gehore brengt. Zijn repertoire is het best te omschrijven als een mix van Engels en Nederlandstalig met een zomers, Zuid-Amerikaans tintje op z’n tijd. Café Peter Beense Wie een avondje gaat stappen in Amsterdam mag café Peter Beense natuurlijk niet overslaan. Van donderdag tot en met zondag is zanger Peter in het café achter de tap te vinden en zingt hij samen met de gasten tot in de kleine uurtjes. Tenminste, als hij niet ergens in het land op het podium staat. Want met meer dan 200 optredens per jaar is Beense natuurlijk vaak onderweg. Heineken Music hall Het eerste grote, exclusieve concert van Peter Beense vond plaats in het legendarische Carré. Binnen een halve dag was dit concert uitverkocht en de concerten die daarop volgden werden in de muziektempel Heineken Music Hall gehouden. De afgelopen jaren zong hij enkele keren voor een uitverkochte Heineken Music Hall de sterren van de hemel. André Hazes Tijdens de herdenking van André Hazes in de Amsterdam Arena, naar aanleiding van diens overlijden op 23 september, zong Peter Beense samen met Wolter Kroes het lied Het Is Koud Zonder Jou. Peter is een groot bewonderaar van André. Op het album “Samen met Dré” is Peter te horen in het nummer “Waarom”, een duet met André Hazes. Songtekst Als je een songtekst van Peter Beense download, zul je ontdekken dat zijn muziek niet alleen feestelijk is, maar ook de nodige diepgang kent. De veelzijdige persoonlijkheid van deze zanger, draagt er dan ook zeker toe bij, dat hij meer dan 200 boekingen per jaar op zijn naam heeft staan. Met zoveel hart voor muziek, een prachtige stem, horeca en feestervaring is zanger Peter Beense een fantastische artiest op Uw feest of evenement.

Peter Beense huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Peter Beense via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Peter Beense te huren.

 

Wilt u Peter Beense boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Peter Beense. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Peter Beense boeken

Prijsindicatie voor Peter Beense

Prijs: € 2.795
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Tapeshow. Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Peter Beense, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Peter Beense

Ga nu maar weg
Ga met me mee
Geef mij jou lach
Laat ze maar lullen
Ik kan blijven kijken
Geweest is geweest
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Peter Beense opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Peter Beense opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.