Female Fusion

Female Fusion boeken

Female Fusion boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Wat kan ik verwachten?

Female Fusion; De naam zegt genoeg: deze dames versmelten hun muzikale talenten in een live-DJ act met een onvergetelijke wow-factor! De live percussie, viool en vocals spelen afwisselend over de muziek van de DJ wat resulteert in een unieke en creatieve sound. Laat je meenemen in een overweldigende experience van funky house en soulful beats.

Een exclusieve live-act voor een event of party-night voor die gegarandeerde ‘spark’ op de dansvloer.

Female Fusion is taking over! Are u ready to dance?

Female Fusion brengt diverse sets gedurende maximaal 2 uur, maar kan ook geboekt worden voor een energieke powerset van 30 minuten (bijvoorbeeld als ice-breaker of juist tijdens een after-party).

Funky house en soulful beats voeren de hoofdtoon in deze sets aangevuld met herkenbare old-school classics en lekkere commerciële remixen. Er kan gekozen worden uit 2 genres: Dance en/of Lounge.

Zet de dansvloer in vuur en vlam met deze unieke, exclusieve live-act op jouw event/feest.

Female Fusion: Girls taking over!

Female Fusion huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Female Fusion via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Female Fusion te huren.

 

Wilt u Female Fusion boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Female Fusion. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Female Fusion boeken

Prijsindicatie voor Female Fusion

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 120 minuten
Informatie: Dj + 3 muzikanten, incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Female Fusion, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Female Fusion

Promo Female Fusion 2023
Female Fusion live
FemaleFusion - ReCAP live audio
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Female Fusion opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Female Fusion opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.