Lou Roman

Lou Roman boeken

Lou Roman boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Lou Roman

De Lou Roman Band is één van de top orkesten van de Benelux. Met hun zeer uitgebreid repertoire gaande van swingende evergreens tot de stevige hedendaagse top 30 hits maken zij van elk optreden een swingende party. Zij kregen reeds meerdere buitenlandse tournees aangeboden en verzorgden gala’s in o.a. Berlijn, München, Bern, Zürich, Parijs, Cannes en Barcelona. 25 jaar verzorgden zij de zomershows van het Witte Paard te Blankenberge. Van 1989 tot 1993 waren zij bijna wekelijks te gast op televisie als huisorkest van V.T.M.’s “WALTERS VERJAARDAGSHOW” waar zij de diverse live acts begeleiden.  In de loop der jaren is de groep de favoriete begeleidingsformatie geworden van vele internationale artiesten. Zij speelden o.a.live met The Three Degrees, The Trammps, Martha Reeves, The Marvelettes, Harold Melvin’s Blue Notes, Viola Wills, Johnny Logan, Sister Sledge, Linda De Suza, Wall Street Crash, Toots Thielemans, Malcolm Roberts, Rob De Nijs, Lee Towers, Anita Meyer en de Magic Platters. De Lou Roman Band werd in 1994, 1995 en 1996 onderscheiden met de ZAMU AWARD voor het beste amusementsorkest.  Sinds oktober 1997 is de band de vaste begeleidingsformatie van René Froger. Voor begeleiding van artiesten kan de band optreden in bigband formatie of uitgebreid worden met strijkers.  De muzikanten van de Lou Roman Band hebben een zeer gevarieerd repertoire in de vingers. Bovendien voelen zij de sfeer van het moment als geen ander aan: het zesde zintuig waarmee ze elke zaal onder stroom zetten.

Lou Roman boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Lou Roman boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Lou Roman. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Lou Roman

Prijs: € 4.050
Duur: 4 x 45 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Lou Roman, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Lou Roman opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Lou Roman opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.