Sidney Samson

Sidney Samson boeken

Sidney Samson boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Sidney Samson is één van de meest succesvolle DJ’s van Nederland. Na zijn wereldhit “Riverside” in 2009 tourde Sidney de wereld over en produceerde/remixte hij voor Will.I.Am, Steve Aoki, Lil John, Martin Garrix, en Eva Simons.

Dit jaar keerde Sidney terug naar zijn roots, door een lawine aan releases die Dancehall, Dance, Pop en Urban combineren tot een absoluut stomende sound!

In 2017 dropte hij al remixes voor o.a. Rihanna, Iggy Azalea, Enrique Iglesias en Sean Paul en singles van Deadly Zoo; “One Word” en “Donde Vas (Latin Village 2017 Anthem)”. Voor de rest van 2017 en 2018 staan elke maand singles gepland, ondersteund met superdikke videos.

Sidney Samson huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Sidney Samson via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Sidney Samson te huren.

Wilt u Sidney Samson boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Sidney Samson. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Sidney Samson boeken

Prijsindicatie voor Sidney Samson

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Exclusief rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Sidney Samson, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Sidney Samson

Panorama
Riverside
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Sidney Samson opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Sidney Samson opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.