Shary-An

Shary-An boeken

Shary-An boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Shary-An

De opvallende en gezellige Shary-An is sinds haar 13e al bezig met muziek, maar dankt haar bekendheid aan haar deelname aan de eerste editie van The Voice of Holland. Hier bereikte de vrolijke verschijning uiteindelijk de halve finale.
Na haar doorbraak in het populaire programma bewees Shary-An met haar unieke stemgeluid dat ze geen eendagsvlieg was. Inmiddels heeft de 25-jarige drie albums op haar naam staan en scoorde ze hits met de singles ‘Six feet under’, ‘Mr. Know It All’ en ‘Read My Book’. Haar echte radio doorbraak kwam met het nummer ‘Never Played The Bass’. In 2014 bracht Shary-An haar laatste EP onder de titel de ‘Good Girl EP’ uit. Na haar laatste EP heeft de Nederlandse soulzangers de tijd genomen om zichzelf te herontdekken. Shary-An is tijdens deze muzikale rustperiode weer terug naar haar roots gegaan. In deze periode heeft zij nieuwe mensen om haar heen gezocht en is een nieuwe weg ingeslagen. Sinds begin 2016 liet Shary-An weer wekelijks van zich horen in het Tv-programma ‘Carlo’s TV Café’ op RTL4. Deze optredens gaven haar weer volop inspiratie om weer zelf muziek te produceren. Sindsdien is de soulzangeres bezig met haar nieuwe project. Dit doet ze vanuit eigen beheer en krijgt dan ook de toepasselijke naam ‘Project Me’. Op 16 mei 2016 bracht Shary-An haar eerste single uit genaamd ‘Summer Of My Life’. De energieke Shary-An is klaar om te knallen in en de single ‘Summer Of My Life’ is nog slechts een startschot!

Shary-An boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Shary-An boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Shary-An. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Shary-An

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Shary-An, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Shary-An

Ain't Got No
Six feet under
Read my Book
Super Hero
Shary-An - More Than a Million
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Shary-An opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Shary-An opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.