Johannes Rypma

Johannes Rypma boeken

Johannes Rypma boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Johannes Rypma

Johannes Rypma deed mee in het derde seizoen van The Voice Of Holland. Voor zijn deelname trad Johannes Rypma al regelmatig op met zijn eigen band in Friese feesttenten. Zijn droom was altijd om de nieuwe Syb van der Ploeg te worden. Om dat doel te bereiken, besloot hij mee te doen aan The voice of Holland, hij wilde één keer in zijn leven een poging hebben gedaan om door te breken via een talentenjacht.

De zanger uit het team van Nick en Simon haalde de finale en overtuigde het publiek onder andere met het nummer ‘Sex On Fire’. Zijn ruwe stem en stoere imago leverden hem de tweede plaats op in de populaire talentenjacht. Johannes Rypma bracht inmiddels de singles ‘Play Me’ en ‘My Heart Don’t Wanna Let Go’ uit. Samen met Mirjam Timmer (Twarres) maakte hij het friestalige nummer ‘Ik wol dy’.

Johannes Rypma boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Johannes Rypma boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Johannes Rypma. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Johannes Rypma

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. geluid tot 750 personen. tape act.
Prijs: Op aanvraag
Duur: 2 x 40 minuten
Informatie: Incl. live band. Excl. geluid.

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Johannes Rypma, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Johannes Rypma

My heart don't wanna let go
ik wol dy
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Johannes Rypma opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Johannes Rypma opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.