Sarita Lorena

Sarita Lorena boeken

Sarita Lorena boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Sarita Lorena heeft ongekende creativiteit, een zwoel stemgebruik en latina looks, dat maakt Sarita Lorena tot een unieke verschijning. Sarita had 1 single op haar naam staan, totdat ze ineens deelnam aan FunX Talent en doorbrak bij het grote publiek.

500.000 vieuws

Sarita Lorena haar eerste single ‘On Top’ heeft in drie weken tijd maar liefst 500.000 views behaald, haar hit ‘Haal Me Naar Boven’ met Ronnie Flex heeft inmiddels bijna 10 miljoen streams, en haar track ‘Brum Brum’ met SXTEEN gaat ook ontzettend hard.

Platencontract

Na haar deelname aan FunX Talents krijgt Sarita veel aanvragen voor festivals. Ze start een zoektocht naar wat nu echt haar muziekgenre is en bij haar past. Inmiddels weet ze dat haar muzieksmaak meer bij urban, Hiphop en Latin past en ze het liefst zingt in het Portugees.

Sarita brengt volledig in eigen beheer de track ‘Laat Me Niet Los’ uit. Een jaar later tekent ze bij Sony en brengt ze samen met Ronnie Flex de single ‘Haal Me Naar Boven’ uit.

2020 stond in het teken van nieuwe muziek en dat resulteerde in ‘Cash’, ‘So Pra Mim’, ‘Lokita’, ‘Sem Tu’ en een heel speciale track en video voor Ajax, als welkom voor de Braziliaanse voetballer Antony: ‘Ben-Vindo Antony’.

Kortom, deze dame zit niet stil en krijgt alle vrouwen (en mannen) in beweging!

Beste Zangers

In 2022 doet zij samen met Nielson, Jaap Reesema, Ferdi Bolland, Blanks, Claudia De Breij en Roxeanne Hazes mee aan het programma Beste Zangers. Onderaan deze pagina zie je hoe Lorena het nummer Deze is voor jou ten gehore brengt. Geniet!

Sarita Lorena huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Sarita Lorena via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Sarita Lorena te huren.

 

 

Wilt u Sarita Lorena boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Sarita Lorena. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Sarita Lorena boeken

Prijsindicatie voor Sarita Lorena

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Sarita Lorena, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Sarita Lorena

Sarita Lorena - On Top (Prod. By Whiteboy)
Ronnie Flex - Haal Me Naar Boven ft. Sarita Lorena (prod. Ronnie Flex)
Sarita Lorena - Deze is voor jou | Beste Zangers 2022
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Sarita Lorena opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Sarita Lorena opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.