Pleun Bierbooms

Pleun Bierbooms boeken

Pleun Bierbooms boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Pleun Bierbooms

De pas 18 jarige Pleun Bierbooms is geboren in de Lieshoutse bossen waar ze opgroeide met haar ouders, broer en hond Truffel. Dat was ook de plek waar ze zingend op de trampoline werd ontdekt. Het briefje in de brievenbus zei dan ook: ‘Ik hoorde een meisje zingen, ik hoorde talent.’

Als kind was ze al volop aan het genieten van zingen. Thuis voor de spiegel, voor het slapen gaan nog een liedje of stiekem achter de computer kruipen en doen alsof ze in een videoclip speelde. Op de basisschool verzamelde ze dan ook alle moed bij elkaar om de solo te zingen in de groep 8 musical. Op de middelbare school schreef ze zich in voor zo veel mogelijk lokale talentenjachten. Zo sleepte ze regelmatig de eerste plek binnen en won ze ook nog eens ‘The Voice of Nuenen’ in 2012. Ook zijn er pogingen gedaan bij The voice Kids waar ze niet verder kwam dan de voorrondes. ‘Wel zijn dit de momenten waar je het meest van leert, ik deed dit allemaal puur voor mijn ontwikkeling want ooit wil ik op het ‘voice’ podium staan, en alle 4 de stoelen laten draaien!’ Aldus Pleun.

In 2016 voelde ze zich klaar voor ‘de grote stap’ en deed ze auditie voor The voice of Holland. Voor Pleun was dit de meest bijzondere ervaring in haar leven tot nu toe. Ze heeft een geweldige band met coach Waylon opgebouwd en samen sleepten ze de eerste plaats binnen! Een droom die uit komt.

Wat Pleun nu het liefste doet is eigen muziek maken, haar eigen verhaal creëeren en dat over brengen naar haar publiek. Nu treed ze graag op en geniet ze van alle deuren die voor haar open gaan!

Pleun Bierbooms boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Pleun Bierbooms boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Pleun Bierbooms. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Copyright Mark Uyl

Prijsindicatie voor Pleun Bierbooms

Prijs: € 2.975
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Tapeshow

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Pleun Bierbooms, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Pleun Bierbooms

Reverse (Official video)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Pleun Bierbooms opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Pleun Bierbooms opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.