Marjet van den Brand

Marjet van den Brand boeken

Marjet van den Brand boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Marjet van den Brand

Marjet van den Brand is door haar muziekleraar op de middelbare school op zangles gegaan. Ze speelde vroeger harp, want ze moest van haar ouders op muziekles. Ze koos expres een heel duur instrument zodat ze niet meer zou hoeven, maar heeft het toch 8 jaar gespeeld.

Op het Conservatorium kon Marjet van den brand haar draai niet zo goed vinden; ze zingt “liever op gevoel, zonder al die poespas er omheen”. Marjet van den brand was de zangeres van de Nederlandstalige poprockband Helder, maar die band is al een tijd uit elkaar. Ze zingt nog steeds voornamelijk Nederlandstalig.

Marjet van den Brand maakte een enorme indruk tijdens het derde seizoen van The voice of Holland. Marjet is hier te boeken met een Nederlandstalige set. Met het nummer ‘Uit De Schaduw’ wist de zangeres de laatste twaalf te bereiken én wist ze met dit nummer een plek te bemachtigen in de iTunes Download Top 100. Ook met het nummer ‘Dichterbij Dan Ooit’ scoorde ze goed in diezelfde chart.

Marjet van den Brand boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u Marjet van den Brand boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Marjet van den Brand. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Marjet van den Brand

Prijs: € 1.975
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. geluid tot 750 personen.

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Marjet van den Brand, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Marjet van den Brand

Mooiste Jurk
Dichter bij dan ooit
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Marjet van den Brand opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Marjet van den Brand opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.