Luxe-drive-in-show

Luxe-drive-in-show boeken

Luxe-drive-in-show boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Een drive-in-show is een optreden van een allround dj inclusief alle benodigde apparatuur. Wanneer u te maken hebt met een gevarieerd publiek, wat vaak het geval is bij verjaardagen, bruiloften, borrels of wat voor evenement dan ook, is een drive-in-show de perfecte oplossing. Wanneer u bij ons een drive-in-show boekt, bent u verzekerd van een geweldige allround dj die draait wat u en uw gasten graag willen, van house tot Nederlandstalig, 80s/90s en Top40. Uiteraard hebt u van te voren nog even contact met de dj om specifieke wensen en/of nummers af te stemmen.

Bij de luxe-drive-in-show zit geluid tot 200 personen, een dj (5 uur), verlichte dj bar, meerdere soorten bewgend licht, spotjes en blinders. (Zie de foto bovenaan deze pagina voor deze setting).

Uiteraard heeft u ook bij deze optie de mogelijkheid meer licht en/of live entertainment toe te voegen aan deze show, we denken graag mee.

 

 

Wilt u Luxe-drive-in-show boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Luxe-drive-in-show. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

luxe drive in show boeken

Prijsindicatie voor Luxe-drive-in-show

Prijs: Op aanvraag
Duur: 5 uur
Informatie: Incl. geluid, luxe lichtset en een dj

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Luxe-drive-in-show, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Luxe-drive-in-show opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Luxe-drive-in-show opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.