Basis-drive-in-show

Basis-drive-in-show boeken

Basis-drive-in-show boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Een drive-in-show is een optreden van een allround dj inclusief alle benodigde apparatuur. Wanneer u te maken hebt met een gevarieerd publiek, wat vaak het geval is bij verjaardagen, bruiloften, borrels of wat voor evenement dan ook, is een drive-in-show de perfecte oplossing. Wanneer u bij ons een drive-in-show boekt, bent u verzekerd van een geweldige allround dj die draait wat u en uw gasten graag willen, van house tot Nederlandstalig, 80s/90s en Top40. Uiteraard hebt u van te voren nog even contact met de dj om specifieke wensen en/of nummers af te stemmen.

Bij de basis-drive-in-show zit geluid tot 150 personen, een dj (5 uur), verlichte dj bar, bewegend licht naast de dj-booth. (zie de foto bovenaan deze pagina voor een foto van deze setting)

Uiteraard heeft u de mogelijkheid meer licht en/of live entertainment toe te voegen aan deze show, we denken graag mee.

Meer info? Bel 071 – 203 33 98, mail naar info@cas-events.nl of begin een chatsessie met één van onze medewerkers.

Wilt u Basis-drive-in-show boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Basis-drive-in-show. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

drive in show boeken

Prijsindicatie voor Basis-drive-in-show

Prijs: Op aanvraag
Duur: 4 uur
Informatie: Incl. geluid, lichtset en een dj

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Basis-drive-in-show, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Basis-drive-in-show opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Basis-drive-in-show opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.