Julia van der Toorn

Julia van der Toorn boeken

Julia van der Toorn boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Julia van der Toorn

Julia van der Toorn was pas 17 jaar toen ze het televisieprogramma TVOH won. uit team Marco Borsato was Julia van der Toorn de grote winnares van het vierde seizoen van The voice of Holland! Met haar bijzondere auditie met het Britney Spears-nummer ‘Oops… I Did It Again’ blies ze de coaches van hun stoelen, en behaalde ze de nummer 1 in de Single Top 100. 

Haar kenmerkende warme stemgeluid en akoestische gitaar zijn uiteraard ook op haar debuutalbum ‘Julia van der Toorn‘ te horen. Het album stond in no-time op 1 in de iTunes album chart. Ze bewijst haar veelzijdigheid en muzikaliteit met gevoelige ballads, swingende pop en ritmische R’n B.

Julia van der Toorn boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Julia van der Toorn boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Julia van der Toorn. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Julia van der Toorn

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Besloten of openbaar

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Julia van der Toorn, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Julia van der Toorn

Oops.. i dit it again
Julia van der Toorn - Fallin' (The voice of Holland: Liveshow 2)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Julia van der Toorn opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Julia van der Toorn opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.