Gerrie Dantuma

Gerrie Dantuma boeken

Gerrie Dantuma boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Gerrie Dantuma

Gerrie Dantuma zat in de finale van het vierde seizoen van The voice of Holland. Tijdens deze editie zat Gerrie Dantuma in het team van Marco Borsato.

Gerrie Dantuma deed in het 3de seizoen van The Voice ook al mee aan het tv-programma. In deze editie stond zij tegenover de winnares van deze editie Leonie Meijer.

Gerrie Dantuma boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Gerrie Dantuma boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Gerrie Dantuma. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Gerrie Dantuma

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Gerrie Dantuma, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Gerrie Dantuma

This is what it feels like
High on your love
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Gerrie Dantuma opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Gerrie Dantuma opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.