Fokke Simons

Fokke Simons boeken

Fokke Simons boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Fokke Simons is de nieuwe sensatie op de Nederlandse podia. De jonge hiphop formatie die werd opgericht in 2019 gooide al meteen hoge ogen met hun debuut single fancy. Maar de single Oh My zorgde voor een echte doorbraak. Inmiddels diverse singles en zelfs albums verder werd de formatie uitgenodigd als voorprogramma van de uitverkochte tour van Maan.

Met hun originaliteit en aanstekelijke humor zorgen ze ervoor dat je keer op keer aangenaam wordt verrast. Fokke Simons is de Nederlandse Hiphop sensatie die sinds zijn oprichting podia door heel Nederland gek maakt.

Fokke Simons huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Fokke Simons via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Fokke Simons te huren.

Wilt u Fokke Simons boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Fokke Simons. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Fokke Simons boeken

Prijsindicatie voor Fokke Simons

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Fokke Simons, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Fokke Simons

Fokke Simons - Het Kan Niet Op (ALBUM MOVIE)
Fokke Simons - Discotheek
Fokke Simons - Rammen
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Fokke Simons opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Fokke Simons opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.