Dannic

Dannic boeken

Dannic boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Dannic

Dannic (Daan Romers) is een DJ en producer uit Nederland. Hij is geboren in Breda (dezelfde stad als DJ Tiesto en Hardwell. Dannic zijn eerste track was “Doster” en kreeg veel support van Hardwell en Nicky Romero,  samen met Hardwell produceerde hij daarna “Kontiki”. Sinds 2013 staat Dannic ook in de DJ Mag top 100. Hij kwam binnen op plaats #74 en steeg in 2014 naar plek #33.

Dannic boeken of meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wilt u Dannic boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Dannic. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Dannic

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Dannic, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Soundcloud van Dannic

Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Dannic opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Dannic opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.