Alvaro

Alvaro boeken

Alvaro boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Alvaro

Alvaro zijn echte naam is Jasper Helderman. Hij produceerde verschillende platen die wereldwijd gedraaid worden door de beste DJ’ s. Platen als: Welcome to the Jungle, NaNaNa, United, Make the Crowd go, World in our hands, en nog veel meer. Alvaro behoort tot één van de beste DJ’ s die Nederland op dit moment te bieden heeft.

Alvaro zijn ritme, creativiteit en energieke shows maken hem enorm populair onder zijn fans en artiesten over de hele wereld. Door zijn groeiende reputatie is Alvaro sinds 2013 meer in het buitenland te vinden dan in Nederland. Hij toert te wereld over met zijn vaste MC KC Jones.

Hij was één van de grootste nieuwkomers op het Ultra Music Festival in Miami.

Alvaro boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Alvaro boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Alvaro. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Alvaro

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Alvaro, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Soundcloud van Alvaro

Video's van Alvaro

Make It Funky
World in our Hands
Welcome to the jungle
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Alvaro opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Alvaro opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.