Ben Liebrand boeken

Ben Liebrand

Wilt u Ben Liebrand boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Ben Liebrand. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Ben Liebrand

Ben Liebrand wordt geboren in 1960 in Nijmegen. Al op 16-jarige leeftijd laat Ben de wereld genieten van zijn dj-kunsten met zijn eigen mobiele roadshow. Dit is het begin van een carrière die ondertussen al ruim 25 jaar omspant.

In de jaren die volgen boekt Ben Liebrand als remixer de nodige successen in het buitenland. Zo remixt hij het nummer ?She?s So Divine? van The Limit en ?Rock The Boat? van Forrest. Beide nummers leveren hem top 10-hits op, respectievelijk in de Verenigde Staten en in Engeland. Wat later krijgt hij ook in Nederland voet aan de grond. Zo remixt hij de ?Holiday Rap? van Mc Miker G & DJ Sven, een megahit over de hele wereld begin jaren ?80.

Zijn radiodebuut maakt Ben Liebrand in 1983 bij Veronica. Wekelijks maakt hij mixen voor zijn programma In The Mix. Ook begint hij met de jaarlijkse Grandmix, een compilatie van de beste nummers van het afgelopen jaar. Een paar jaar later stapt hij af van de Grandmix en begint hij met de Minimix: een mix van ongeveer een kwartier van één of meerdere nummers.

in de jaren ?90 blijft Ben Liebrand zich ook bezig houden met remixen. Zo maakt hij maandelijks een Grandmix en later wekelijks een minimix voor Radio 538 en brengt hij verschillende Grandmixen en een drietal albums, genaamd ?Ben Liebrand Collectors Editions? uit op cd, naast zijn eigen productie ?Funkytown?, waarvoor hij natuurlijk zijn eigen videoclip maakt.

Ben Liebrand boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Video's van Ben Liebrand

Prijsindicatie van Ben Liebrand

€ 2.600 1 x 180 minuten,

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Ben Liebrand. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen