Thomas Berge en Pianist kerst boeken

Artiesten kerst 2022

De decembermaand is begonnen en dat is de periode van het jaar dat er meer wordt geborreld dan gewerkt. Ben je bezig met het organiseren van een kerstborrel en ben je op zoek naar entertainment voor jouw kerfeest? Dan is het natuurlijk wel leuk als je passend entertainment hiervoor kunt boeken. Laat dat nou net kunnen! Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt van artiesten die perfect zijn te boeken voor jouw kerstborrel of feest. Uiteraard zijn er nog véél meer mogelijkheden, wij denken graag mee met de perfecte invulling voor jouw evenement.

Romy Monteiro

Romy Monteiro is te boeken van klein en akoestisch tot groots en uptempo.  Speciaal voor deze periode heeft zij kerstnummers toegevoegd aan haar repertoire, denk hierbij aan b.v. ‘Santa Claus Is Coming To Town’, ‘White Christmas’ en ‘Santa Baby’. Romy Monteiro is met haar musicalachtergrond een goede optie om jouw kerstfeest tot een succes te maken!

Dennis van Aarssen

The most wonderful time of the year komt er weer aan! Dennis van Aarssen brengt met alle liefde de kerst naar je toe dit jaar. Van classics als ‘It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas’ en ‘Have Yourself A Merry Little Christmas’ tot prachtige originele kerstsongs zoals ‘Christmas Afterparty’, alles is mogelijk met live band of met tape. Met zijn eigen Frank Sinatra tune is Dennis een echte top artiest!

BENR

Dat BENR hard aan de weg timmert is niets nieuws. Zij maken in samenwerking met Qmusic iedere week een Nederlandse versie van een Engelstalig nummer uit de Top 40, waarin ze het nummer hertalen naar een volwaardige Nederlandse track. Speciaal voor de kerst hebben zij in samenwerking met Bol.com een heerlijk nummer opgenomen “Zet hem op je lijstje”. De video is hieronder te bekijken en te beluisteren.

Emma Heesters

Emma Heesters is een internationaal multitalent, dat heeft ze allang bewezen. Maar ook met de feestdagen past ze met gemak haar set aan. Met eigen kerstsingles ‘Holiday’ en ‘Als De eerste Sneeuw Valt’ is haar optreden klaar om het kerstgevoel te versterken!

Thomas Berge

Thomas Berge – A touch of Christmas. Samen met een pianist komt Thomas op locatie 2×20 minuten live de grootste kersthits dan wel de grootste meezingers ten gehore brengen. Aan jullie de keuze. Speciaal voor de kerst komt Thomas met deze optie en is in deze periode te boeken voor € 3.995,- excl. 9% btw en 7% buma incl. pianist.

OG3NE

Onder de titel ‘A Magical Christmas’ zijn de dames van OG3NE dit jaar te boeken voor speciale kerstoptredens. Er zijn twee varianten, optreden van 1 x 60 minuten met liveband of een tape-optreden van 30 minuten. in 2018 en 2019 gaven de dames 19 kerstconcerten in het Kurhaus in Scheveningen met in totaal meer dan 15.000 bezoekers. Deze meiden weten dus wel hoe je een kerstfeest moet vieren!

Kerstentertainment boeken?

Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden om jouw kerstfeest tot een succes te maken. Of het nu een DJ is i.c.m. met een muzikant; een sax, percussionist, violist en/of gitarist zijn dan goede opties. Echter is een volledige band natuurlijk ook mogelijk of een echte volkszanger? Alles is mogelijk, neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij denken graag mee.

 

Prijsindicatie voor Romy Monteiro

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Romy Monteiro. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Romy Monteiro

Prijsindicatie voor Dennis van Aarssen

Prijs: € 3.950
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Tapeshow

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Dennis van Aarssen. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Dennis van Aarssen

Prijsindicatie voor BENR

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van BENR. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over BENR

Prijsindicatie voor Thomas Berge

Prijs: € 3.495
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Inclusief monitorset
Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Incl. live band. Exclusief geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Thomas Berge. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Thomas Berge

Prijsindicatie voor Emma Heesters

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset
Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Incl. band

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Emma Heesters. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Emma Heesters

Prijsindicatie voor OG3NE

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset
Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 45 minuten
Informatie: Semi akoestisch met gitarist en pianist
Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Incl. live band, excl. techniek (7 persoonsband

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van OG3NE. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over OG3NE