Yves V

Yves V boeken

Yves V boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Yves V

Yves V is de artiestennaam van de Belgische DJ Yves van Geertsom. Hij draait al 15 jaar vol enthousiasme en is ook internationaal doorgebroken. Met diverse succesvolle tours door: India, Maleisië, Brazilië, Cyprus, Spanje, Griekenland, Italië, Finland en natuurlijk zijn geboorteland België heeft DJ Yves V een enorme naam in DJ Land. Mede door dikke sets in clubs als Nikki Beach, Green Valley, Guaba en Anzu Club heeft hij zich echt op de kaart gezet.

Elke grote DJ van tegenwoordig in de house-scene heeft een track van Yves V in zijn set. Tiesto, Hardwell, Sander van Doorn, noem maar op.  Zijn definitieve doorbraak kwam met de track “Insane Presure”. Daarna ging het hard met als klap de voorpijl de plaat “Cloudbreaker” samen met Basto.

Yves V boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Yves V boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Yves V. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Yves V

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Yves V, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Soundcloud van Yves V

Video's van Yves V

Live at Tomorrowland 2014
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Yves V opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Yves V opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.