Thomas Newson

Thomas Newson boeken

Thomas Newson boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Thomas Newson

Thomas Newson, nog een Nederlands wonderkind in de DJ wereld. Hij is pas 19 jaar en krijgt veel support van top DJ’s als Hardwell, Avicii en Afrojack. Zijn definitieve doorbrak kwam eind 2013 met de track “Flute”. Hij was de eerste die een fluit als instrument gebruikte in een house-track.

Thomas Newson boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Thomas Newson boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Thomas Newson. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Thomas Newson

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Thomas Newson, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Soundcloud van Thomas Newson

Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Thomas Newson opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Thomas Newson opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.