Team Rush Hour

Team Rush Hour boeken

Team Rush Hour boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

De mannen van Team Rush Hour zijn niet meer weg te denken uit de club- en festivalscene. Met een mix van Moombahton, Dancehall, House en Urban, gebracht met een performance met een hoog energielevel en veel interactie met het publiek, weten de heren zich al jaren op vele line-ups in zowel binnen- als buitenland te werpen. Naast al die optredens zitten de broers ook dagelijks in de studio. Met inmiddels miljoenen plays, streams en downloads op hun tracks, bootlegs en mixtapes is het bijna onmogelijk dat je de Team Rush Hour sound nog nooit voorbij hebt horen komen. Begin dit jaar mochten zij hun eerste gouden plaat in ontvangst nemen voor hun single ‘Oh Na Na’.

Met hun motto ‘Never Change a Winning Team’ is Team Rush Hour ook dit jaar weer klaar om elk formaat club en festival in vuur en vlam te zetten!

Team Rush Hour huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Team Rush Hour via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Team Rush Hour te huren.

 

Wilt u Team Rush Hour boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Team Rush Hour. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Team Rush Hour boeken

Prijsindicatie voor Team Rush Hour

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Team Rush Hour, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Team Rush Hour

Team Rush Hour x K-Liber x Gio - Bubbling Style ft. Hansie (Official Music Video)
Team Rush Hour - Ziggy Diggy (ft. Makkie, Kalibwoy & Mitch Capo)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Team Rush Hour opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Team Rush Hour opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.