Steve Aoki

Steve Aoki boeken

Steve Aoki boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Steve Aoki

Steve Aoki, oftewel Kid Millionaire begon eind jaren ?90 zijn carrière in zijn huiskamer met onverwachte optredens en dj sets voor zijn vrienden van de universiteit van Santa Barbara en is nu een van de hotste dj?s in de U.S.A. Overal waar Steve staat gaat het dak eraf, Steve is een van de smaakmakers en toonaangevende DJ’ s van dit moment.

Steve is van vele markten thuis, hij kan hiphoppen als de beste, maar zijn grote liefde is toch de mengeling van electronische muzie. Steve Aoki is ook de man achter het Dim Mak label, die bands als The Kills, Pretty Girls Make Graves, Von Bondies, Bloc Party, The Rakes en Whitey tekende. Verder is Steve ook present in de mode industrie, hij ontwerpt de geweldige straat rave kleding en heeft ie nog een zusje dat het ook leuk doet, Devon Aoki, actrice uit Sin City en supermodel.

Steve Aoki is in Nederland tegenwoordig ook één van de hoofdacts op festivals als Mysteryland en Tomorrowland in België.

Steve Aoki boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Steve Aoki boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Steve Aoki. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Steve Aoki

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Steve Aoki, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Soundcloud van Steve Aoki

Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Steve Aoki opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Steve Aoki opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.