Sander van Doorn

Sander van Doorn boeken

Sander van Doorn boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Sander van Doorn

Sander van Doorn is geboren op 28 februari 1979, begon zijn passie voor muziek al op een jonge leeftijd. Op de leeftijd van 16 jaar ontdekte Sam de echte kick van muziek maken toen hij voor de eerste keer een paar platen draaide op 2 heel slechte draaitafels. Deze nieuwe hobby werd op zijn zeventiende uitgebreid met produceren toen hij begon te experimenteren met een drumcomputer. Dit resulteerde enkele jaren later in zijn eerste release, snel daarna opgevolgd door 2 nieuwe releases. Hier was hij echter nog niet helemaal tevreden over. Sam begon zich puur te focussen op hoe hij zijn producties sterker en beter kon laten klinken. Geinspireerd door techno, trance en progressive werkte hij toe naar zijn eigen herkenbare sound en stijl. Dynamisch, drive en climax zijn de kenmerken van de nieuwe Sam Sharp sound. Zijn enorme gedrevenheid en passie resulteerde in een samenwerking met het bekende dancelabel Spinnin’ Records. Hij heeft onder diverse namen succesvolle producties uitgebracht, die door alle top-djs uit de hele wereld grijsgedraaid worden. Het begon met zijn remixen van Ron van den Beuken’s “Timeless”, E-Craigs “The Beat goes on” en Randy Katana’s “One Solid Wave”. Kort daarna kwam zijn eerste release “Twister”. Hij bracht hierna diverse danceklappers uit onder namen als Sander van Doorn, Sandler en natuurlijk Sam Sharp.

Sander van Doorn boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Sander van Doorn boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Sander van Doorn. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Sander van Doorn

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Sander van Doorn, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Soundcloud van Sander van Doorn

Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Sander van Doorn opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Sander van Doorn opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.