Ruby Prophet

Ruby Prophet boeken

Ruby Prophet boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Ruby Prophet

De 28-jarige Ruby is al langere tijd actief als professioneel artiest. Ze begon in de urbanscene als danseres en mc die ook de zangpartijen over de dj-tracks zong, maar kreeg last van haar stem. Zij bleek poliepen te hebben ontwikkeld en na de operatie om deze te verwijderen gooide Ruby het roer om. Ze beschouwt haar stem nu als haar kostbaarste bezit en is hier heel voorzichtig mee.

EDM, pop en urban, deze veelzijdige beauty draait er haar hand niet voor om. Ruby heeft al aan meerdere YouTube-hits meegewerkt, waaronder het nummer ‘Invincible’ met Firebeatz & Dubvision, welke op YouTube al meer dan 11 miljoen keer is bekeken. Naast haar successen in de studio en online heeft dit podiumbeest ook met Yes-R getourd. Ze hoopt in House of Talent in de voetsporen van een van haar grote voorbeelden, Rihanna, te treden.

Ruby Prophet boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Ruby Prophet boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Ruby Prophet. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Ruby Prophet

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Tapeshow

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Ruby Prophet, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Ruby Prophet

Gaat Ruby het maken als solo artiest?
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Ruby Prophet opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Ruby Prophet opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.