Famke Louise

Famke Louise boeken

Famke Louise boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Famke Louise is een Nederlandse zangeres, rapper en vlogger, geboren op 9 december 1998 in Amsterdam. Met haar videoblogs op YouTube en Instagram, waarin ze haar dagelijks leven en ervaringen deelde, vergaarde ze al snel bekendheid.

In 2017 bracht Famke Louise haar eerste single “Op Me Monnie” uit, die direct een hit werd in Nederland. Sindsdien heeft ze diverse singles en albums uitgebracht, waarvan “Vroom” en “SLIDE” enkele van haar meest bekende nummers zijn.

Tv-programma’s

Naast haar muzikale carrière heeft Famke Louise ook deelgenomen aan verschillende televisieprogramma’s, zoals “Expeditie Robinson” en “Jachtseizoen”.

Hoewel Famke Louise ervoor koos om haar artiestenleven tijdelijk op een lager pitje te zetten toen ze zwanger raakte, is ze nu weer helemaal terug met haar nieuwe album “In Het Donker” in 2023. Ze zit niet stil en heeft al meerdere grote muzikale samenwerkingen op de planning staan. Famke Louise is dan ook een artiest om in de gaten te houden en een aanrader om te boeken voor jouw evenement.

Famke Louise huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Famke Louise via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Famke Louise te huren.

 

Wilt u Famke Louise boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Famke Louise. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Famke Louise boeken

Prijsindicatie voor Famke Louise

Prijs: € 2.995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Excl. rider, live optreden.

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Famke Louise, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Famke Louise

FAMKE LOUISE - OP ME MONNIE ( PROD. $HOOT2KILL )
FAMKE LOUISE FT. VANESSA VAN CARTIER, MY LITTLE PUNY & VIVALDI - VIEREN
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Famke Louise opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Famke Louise opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.