Richard Durand

Richard Durand boeken

Richard Durand boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Richard Durand

Een echte Amsterdamse DJ en producent Richard Durand is zonder twijfel de snelst groeiende DJ die de muziek-industrie in jaren heeft genzien. Durand, die in eerste instantie begon als de producent van een van Nederlands meest populaire dancetrack, zijn weg omhoog heeft gevonden en behoort nu tot de crème de la crème van trance DJ s.

In de laatste jaren Durand geproduceerd en talrijke succesvolle club hits uitgebracht al zijn internationale doorbraak was door een remix  van Tiësto’s “Lethal Industry”, “Flight 643” en “Break my fal”. Wat begon als een eenvoudige bootleg eindigde als een remix-deal met een van ’s werelds meest gerenommeerde DJ’ s. Durand werd aanbevolen door Tiësto als “Tip voor de Top voor 2007” aan DJ Magazine lezers en als kers op de taart trad hij de DJ Top 100 op nr. 91.

Daarna ging het snel en reisde Richard Durand de wereld rond om overal zijn kunsten achter de draaitafel te vertonen. Engeland, Australië, Nieuw-Zeeland, Canada, India, Noorwegen, Rusland, Polen, Zuid-Korea, Taiwan, Ierland en in Spanje zijn allemaal landen waar Richard Durand gedraaid heeft.

Richard Durand boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Richard Durand boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Richard Durand. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Richard Durand

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Richard Durand, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Soundcloud van Richard Durand

Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Richard Durand opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Richard Durand opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.