René Schuurmans

René Schuurmans boeken

René Schuurmans boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Je hebt partyhits en partyhits!!! René Schuurmans heeft er al veel op zijn naam staan. Hits als ‘Hela Ho’, ‘Handen in de lucht’, ‘Laat de zon in je hart’ en ‘Is het leven niet mooi’ zijn enkele van ‘de echte hits van het volk’ die afkomstig zijn van de sympathieke Brabantse zanger. Veel van zijn repertoire wordt werkelijk grijs gedraaid op regionale zenders, in de horeca en DJ’s op evenementen wat de enorme populariteit van zijn liedjes in het land onderschrijft. Zijn live optredens en repertoire zijn steevast een absolute garantie voor feest!!!

Het plezier straalt er vanaf en keer op keer weet hij het publiek mee te slepen in zijn energieke en sfeervolle optreden. Zijn enthousiasme en opzwepende repertoire maken hem tot een graag geziene gast op TROS Muziekfeesten, Grote Pleinfeesten, Mega Festijnen, oftewel op ieder knalfeest in Nederland, en altijd gaan tot de achterste rijen de handen in de lucht. Zo ook bij zijn, nog nooit eerder vertoonde, “Achtertuinconcert” welke hij gaf in een Mega-tent met live band, en waar maar liefst 12.000 handjes konden worden geteld.

Afgelopen mei mocht hij nog drie keer optreden als pauzegast bij Toppers in Concert 2011 waar hij met een medley van zijn grootste feestknallers de uitbundige sfeer feilloos door wist te trekken. Bij al die echte ‘kroegenhits’ blijven de enorme zangkwaliteiten van de sympathieke zanger vaak onderbelicht. Inmiddels werkt René al weer geruime tijd aan zijn nieuwe studioalbum wat in maart van dit jaar moet gaan verschijnen. Een album waarop hij naast partyrepertoire vooral laat zien tot de beste vocalisten van Nederland te behoren met een veelzijdig repertoire.

Contactinformatie René Schuurmans

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals René Schuurmans via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om René Schuurmans te huren.

René Schuurmans boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u René Schuurmans boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over René Schuurmans. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Rene Schuurmans boeken

Prijsindicatie voor René Schuurmans

Prijs: € 3.250
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset of geluid tot 300 personen

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van René Schuurmans, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van René Schuurmans

Laat de zon in je hart (live)
Handen in de lucht
Dans vanavond met mij
Is het leven niet mooi
Blij dat ik leef
Zomaar verlieft
Hela Ho
Zing met me mee
verlieft zijn
Ben jij verliefd
Oranje de kleur van ons hart
is het waar
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van René Schuurmans opvragen. De prijs en beschikbaarheid van René Schuurmans opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.